TIP

Windows waarschuwing bij inschakelen van de capslocktoets

 

Het gebeurt wel eens dat je per ongeluk de capslocktoets indrukt tijdens het typen. In Windows Vista is het mogelijk om bij gebruik van de capslocktoets een waarschuwingsgeluid te laten horen. Zo weet je direct dat je moet stoppen met typen, zodat je achteraf niet een hele zin met HOOFDLETTERS opnieuw hoeft te tikken als niet-blindtyper.
Dit computergeluidje kun je zelf eenvoudig instellen:

 • Ga naar Start en vanuit hier naar het Configuratiescherm.
 • Klik op de kop Toegankelijkheidscentrum.
 • Klik dan op de regel Het toetsenbord eenvoudiger in gebruik maken.
 • Vink Wisseltoesten inschakelen aan.
 • Bij verschillende Windowsversies kunnen de benamingen iets afwijken.

  CeilSky LED Foto plafondpanelen voor een levensechte beleving van buiten zijn en ontspanning

  CeilskyCeilSky led-plafondpanelen met luchtafbeelding

  Plafonddecoratie met ledverlichting. Een compleet fotopaneel dat past in ieder systeemplafond. Creëer een ontspannen sfeer. Geniet van de frisse en natuurlijke omgeving.

  Bekijk de mogelijkheden:
  << klik hier >>

   


   

  Het nieuwe algoritme van Google  Eind april is het algoritme van zoekmachine Google aangepast voor het zoeken vanaf een mobiele telefoon. Het algoritme is de rekenformule waarmee Google bepaalt welke websites bovenaan de zoekresultaten komen te staan. Nieuw in deze berekening is dat gekeken wordt welke sites geschikt zijn voor mobiele telefoons. Omdat tegenwoordig heel veel zoekopdrachten van mobiele telefoons afkomstig zijn, geeft Google aan de mobiele leesbaarheid van sites vanaf nu prioriteit te geven. Wanneer gezocht wordt met een tablet of desktop geldt deze aanpassing niet.

  Stond uw website mooi bovenaan in de zoekresultaten op een mobiele telefoon, dan zou het zomaar kunnen dat u uw positie kwijtraakt aan sites die beter mobiel toegankelijk zijn. Om uw eigen site te testen kunt u gebruik maken van deze link: https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/

  Domino Media biedt u de mogelijkheid uw bestaande site aan te passen aan de huidige mobiele eisen. Neem gerust contact op over de mogelijkheden en behoud uw ranking op Google.

   


   

  Passie

  domino

  Visie

  Wij zijn geïnteresseerd in ambities. Nieuwsgierig naar passies. Elk bedrijf vinden wij uniek. De gedrevenheid van elke ondernemer, het bedrijfsproces en de diversiteit aan producten en diensten inspireren ons steeds weer opnieuw. Wij kijken en luisteren graag naar de droom van de ondernemer. Het is prachtig om te zien hoe elke ondernemer met passie zijn bedrijf neerzet of wil laten groeien. Daarom helpen wij graag. Wij zijn creatief en willen merken positioneren en versterken voor betere resultaten. Met originele oplossingen in verschillende mediakanalen biedt Domino Media een sterkere merkbeleving in uw huidige marktpositie. Nodig ons uit, want ook in u zijn wij echt geïnteresseerd.


   

   

  Brochures

  brochureWij zijn geïnteresseerd in ambities. Nieuwsgierig naar passies. Elk bedrijf vinden wij uniek. De gedrevenheid van elke ondernemer, het bedrijfsproces en de diversiteit aan producten en diensten inspireren ons steeds weer opnieuw. Wij kijken en luisteren graag naar de droom van de ondernemer. Het is prachtig om te zien hoe elke ondernemer met passie zijn bedrijf neerzet of wil laten groeien. Daarom helpen wij graag. Wij zijn creatief en willen merken positioneren en versterken voor betere resultaten. Met originele oplossingen in verschillende mediakanalen biedt Domino Media een sterkere merkbeleving in uw huidige marktpositie. Nodig ons uit, want ook in u zijn wij echt geïnteresseerd.