domino media reclame

Een Digitale Reclamefolder
verkoopt véél meer!

 

Volledig interactief

Wil je een eigen reclamefolder of brochure? En ook als digitale versie met linkjes die direct naar jouw webshopproducten verwijzen of naar jouw website? Wij ontwerpen het en maken het voor je waar. Je bent dan altijd up-to-date met een digital versie en je kan beginnen met gratis promoten over alle aangeboden digitale kanalen! En als je wilt drukken en verspreiden, zit je ook goed.
Met Domino Media ben je direct al een grote stap verder. Zo krijg je bij ons ontwerp een Gratis digitale folder op Reclamebrochure.nl!
Wil je ook een reclamefolder?
Bestel Reclamefolder

 

digitale folder

Wij creëren reclame-uitingen die jou resultaat opleveren

online digitale folder

 

Wat krijg je?

Laat je door Domino Media jouw folder ontwerpen, dan krijg je een eigen digitale reclamefolder als online interactieve versie, 1 jaar lang Gratis geplaatst op ReclameBrochure.nl. Je kan dan o.a. met één klik op Social Media en diverse digitale kanalen je folder promoten door op de verspreidbuttons te klikken.

Je krijgt een URL-link die linkt naar jouw online folder. Deze link kan je overal voor gebruiken om te delen.

Bekijk een voorbeeld

Digitaal adverteren,
daar waar jouw klant is

Gratis digitale folder

Bij het laten ontwerp van een reclamefolder krijg je dus van Domino Media een jaar lang gratis jouw digitale folder op ReclameBrochure.nl, compleet met eigen URL-link en QR-code. Dit is uniek! Hiermee kan direct gaan promoten! Er is toegang voor verspreiding naar belangrijke kanalen zoals social media en e-mailmarketing. Of je linkt hem met je webshop of winkel als actiefolder! Je folder is compleet interactief, gelinkt naar al jou webshopproducten. Wil je ook een digitale folder?

Neem contact op of bel direct 0318 – 51 00 55

Digitale folder bestellen

reclamebrochure.nl reclamefolder digitale folder online folder

online digitale folder

Het grote voordeel dat we jouw klant geven, is jouw product. Dat kunnen wij goed verkopen!

folder laten maken

Gratis QR-Code

Je krijgt ook een QR-code. Als men de camera van een smartphone op de QR-code richt, komt men automatisch in jouw interactieve folder, brochure, menukaart, noem maar op. Je hele folder past nu zelfs op je visitekaartje!

Ontwerpkosten inschatting

Verkoop meer met een nieuwe digitale reclamefolder

Bestel nu je ontwerp!

Bestel nu!

logos